sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Kannattaa miettiä mitä toivoo


Kannattaa miettii mitä toivoo



Lopetin juoksemisen kun saavuin tarpeeksi kauas kodista. Kävelin koulun hiekkakentän keskelle. Istuin siihen, keskelle hiekka kenttää. Edessäni näin pienen leikkikentän ja leikkikentän takana suuren punaisen, koulun.



Katsoin taivaalle näin kirkkaan sinisen taivaan. Menin makaamaan hiekkakentälle naama kohti taivasta. Suljin silmäni, tunsin kuinka aurinko lämmitti ihanasti kasvojani. Ajattelin hetkellisesti mielessäni haluavani kuolla. En aina jaksa juosta kotoonta karkuun kun äiti ja isä alkavat riitelemään ja lyömään toisiaan.



Hetken makailun jälkeen en tuntenut enään auringon lämpöä kasvoillani. Avasin silmäni ja nousin istumaan, taivas oli tumma. Ihmettelin leikkikentällä olevaa pyörrettä joka pyöritti roskia.



kuulin takaani äänen sanovan ”Nyt pääset täältä pois niin kuin toivoit.” Käännyin katsomaan kuka tuon oli sanonut. Näin himmeästi mustanhahmon ja puukon joka oli hahmon kädessä. Hahmo ei nähnyt kunnolla joten näytti siltä kuin puukko olisi leijunut ilmassa. Mielessäni kävi ajatus että hahmo olisi demoni niin kuin leffoissa on.



Puukon nähtyäni lähdin juoksemaan koulua kohti, näin kuinka puukko seurasi minua vauhdilla. Leikkikentän kohdalla kaaduin selälleni. Huusin maassa ”Eiii, en halua kuolla!” Näin kuinka puukko ikään kuin tipahti minua päin, laitoin käteni kasvojeni eteen. Tunsin pientä kipua rinnassani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti